Lite kort om Automatic Alarm

Automatic Alarm är ett säkerhetsföretag med representation i hela Sverige.

Sveriges första larmföretag etablerades 1947 med namnet Automatic Alarm. Företaget stod för en gedigen kvalitet, egentillverkade produkter med servicenivån i fokus.

Bakom Automatic Alarms installationer finns en yrkesstolthet och ett hantverk som avspeglas än idag i form av installationer från 50 talet som fortfarande är i drift. Automatic Alarm är idag ett begrepp för kvalitet, hög servicenivå, kundanpassade och seriösa installationer.

Efter uppköp och diverse fusioner försvann företaget och namnet med all sin historia en tid från branschen. I slutet av 2007 bildades Automatic Alarm i Stockholm AB med fokus på samma kvalitet, seriositet och anda som fanns i det gamla Automatic Alarm före uppköp och fusioner.

Företaget består idag av personer med lång erfarenhet från de större säkerhetsföretagen som Falck, G4S, Securitas, Niscyah och också med ett förflutet från det gamla säkerhetsföretaget Automatic Alarm.

Vi har handplockat det bästa från då- och nutid för att kombinera det moderna säkerhetsföretaget i teknikens framkant med det äldre och pålitliga säkerhetsföretaget där kvalitén och servicenivån är i fokus. Vi är godkänd anläggarfirma larmklass 2 med behöriga ingenjörer i inbrottslarm.

Vårt erbjudande

Automatic Alarm erbjuder marknadens mest efterfrågade lösningar inom inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning, brandlarm, lås och större kundanpassade integrationsprojekt.

Vi tillhandahåller också bevakning och larmcentralstjänster (Automatic Larmcentral). Du kan som kund teckna serviceavtal och därmed hålla din installation på högsta möjliga säkerhets nivå över kontraktstiden.
Våra kunder finns inom alla segment inom svenskt näringsliv, myndigheter, stat och kommun. Alltifrån de allra största svenska företagen och organisationerna till små och medelstora företag.

Som kund till Automatic Alarm får du en partner som över lång tid kan ge dig de mest moderna och kostnadseffektiva säkerhetslösningarna, oavsett om du är en stor internationell koncern med en specialanpassad lösning eller en villaägare med en paketerad hemlarmslösning.

Välkommen till Automatic Alarm!